Mai multe sectoare de autostradă, închise circulaţiei din cauza poleiului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Mai multe sectoare de autostradă sunt închise, vineri seară, din cauza poleiului, în zoneleafectate intervenindu-se cu mai multe utlaje.

Mai multe sectoare de autostradă sunt închise, vineri seară, din cauza poleiului, în zonele afectate intervenindu-se cu mai multe utlaje.

CNAIR împreună cu Poliţia Rutieră au decis să interzică accesul tuturor autovehiculelor pe sectorul A3 (Bucureşti –Ploieşti), din cauza poleiului depus pe carosabil.

„Utilajele CNAIR acţionează pe acest sector de drum cu material antiderapant, pentru a putea redeschide circulaţia în cel mai scurt timp posibil”, a transmis, vineri seară, CNAIR.

De asemenea, dn cauza poleiului, este închisă Autostrada Soarelui (A2), între Lehliu şi Drajna.

„CNAIR împreună cu Poliţia Rutieră au decis să interzică accesul tuturor autovehiculelor pe sectorul A2 între Lehliu (km 64+500) şi Drajna (km 105+500), din cauza poleiului depus pe carosabil, care face imposibilă deplasarea autovehiculelor în condiţii de siguranţă”, a mai transmis CNAIR.

De asemenea, este restricţie de 7,5 t pe DN 5 între localitatea 1 Decembrie şi Vama Giurgiu.

Municipiul Bucureşti şi judeţele Ialomiţa, Argeş, Prahova, Giurgiu, Dâmboviţa, Teleorman, Ilfov şi Călăraşi sunt sub cod portocaliu de polei, până sâmbătă, la ora 3.00. Meteorologii anunţă „depuneri semnificative”.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite