Infuzia de albăstrele ne scapă de cearcăne

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Îngrijirea zilnică a tenului cu produse naturale menţine pielea netedă şi hidratată. O îngrijire specială trebuie s-o acordăm ochilor. Oboseala este principalul vinovat de apariţia

Îngrijirea zilnică a tenului cu produse naturale menţine pielea netedă şi hidratată. O îngrijire specială trebuie s-o acordăm ochilor. Oboseala este principalul vinovat de apariţia cearcănelor. Relaxarea şi netezirea pielii din jurul ochilor se obţin în mai multe etape. Zona ochilor trebuie curăţată cu o loţiune emolientă.

În lipsa acesteia, să nu uităm că uleiul de măsline este un demachiant excelent. Dacă nu avem nici acest ulei, folosim un amestec de lapte cu gălbenuş de ou în cantităţi egale cu care ştergem zona ochilor. Ceaiul de albăstrele este o soluţie ideală pentru etapa următoare de combatere a cearcănelor. Tampoane înmuiate în infuzie de albăstrele (preparată două linguriţe de floare şi 250 ml apă) se aplică pe pleoape.

Operaţia se poate repeta timp de 30 de minute, dar vom fi atenţi ca aceste comprese să nu se răcească pe pleoape.

Putem înlocui albăstrelele cu florile de tei şi muşeţel, din care preparăm o infuzie, iar compresele le schimbăm după 10 minute. După înlăturarea compresei, zona ochilor va fi hidratată cu suc de portocală amestecat cu ulei de migdale.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite