Incredibil. O maşină a fost lovită de fulger de două ori într-o secundă VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O maşină care circula pe o autostradă aglomerată din Rusia a fost lovită de fulger de două ori într-un timp foarte scurt. „Am fost orbită pentru o fracţiune de secundă şi am strâns tare de volan. S-a întâmplat atât de rapid”, a povestit o participantă la trafic, care a urmărit întreaga scenă, în timp ce camerele de bord ale maşinii sale au surprins cele două lovituri de fulger.

Întreaga scenă a fost surprinsă de camera de bord montată pe o maşină aflată la câţiva metri de locul faptei. Maşina era condusă de Galina Ershova. Femeia a povestit autorităţilor că circula pe autostrada Berdskoye din regiunea Novosibirsk, când a fost orbită de fulgerele care au lovit autoturismul din faţa sa, potrivit RT.com.

„Am fost orbită pentru o fracţiune de secundă şi am strâns tare de volan. S-a întâmplat atât de rapid”, a povestit Ershova.

Pasagerii autoturismului lovit de fulgere nu au fost răniţi în urma incidentului, însă bateria a fost descărcată complet. Şoferiţa a declarat că a rămas uimită că restul participanţilor la trafic nu au oprit să vadă în ce stare se află.

„Erau foarte mulţi martori, dar nimeni nu a oprit. Toţi şi-au continuat drumul”, a povestit Anna Nakaznykh.

Autoturismele construite în acest moment sunt dotate cu sisteme de protecţie împotriva fulgerelor, prin care curentul este descărcat în pământ, astfel că pericolul pentru pasageri este scăzut.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite