Încă un produs a fost retras de la vânzare din cauza conţinutului mare de oxid de etilenă, cu potenţial cancerigen

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Shutterstock
FOTO Shutterstock

Încă un produs, desert cu miez de bezea, este retras de la vânzare din cauza conţinutului mare de oxid de etilenă, la aproape o săptămână după ce mai multe sortimente de îngheţată au fost retrase din acelaşi motiv.

Conform Autorităţii Naţionale  Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor, un lot din produsul denumit „Cora Desert cu miez de bezea” vândut în magazine din lanţul de hipermarketuri Cora, conţine oxid de etilenă peste limita admisă legal.

„Dacă aţi achiziţionat aceste produse, vă rugăm să nu le consumaţi şi vă aşteptăm la Serviciul Clienţi în orice magazin cora, pentru returnarea şi rambursarea acestora. Chiar dacă nu mai deţineţi bonul fiscal care să ateste cumpărarea acestor produse, veţi primi contravaloarea acestora”, este mesajul postat pe site-ul ANSVSA.

Produsul a fost vândut în magazine din Bacău, Constanţa şi Bucureşti.

Producătorul de îngheţată Mars a anunţat în urmă cu o săptămână că retrage de pe piaţa din România mai multe loturi din îngheţată comercializată sub brandurile Bounty, Snickers şi Twix, comercializată individual sau la cutie cu şase bucăţi, după ce în aceste produse s-a descoperit oxid de etilenă, un ingredient cu potenţial cancerigen.

SocietatePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite