Încă un pacient de la Spitalul Suceava, infectat cu noul coronavirus, şi-a pierdut viaţa. Este cel de-al 14-lea deces

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Autorităţile au anunţat miercuri cel de-al 14-lea deces al unui pacient infectat cu noul coronavirus. Este vorba tot despre un pacient internat la Spitalul Judeţean din Suceava. Acesta avea 52 de ani şi suferea de obezitate.

„A fost înregistrat decesul cu numărul 14.

Este vorba despre un bărbat de 52 ani internat în Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Suceava care a fost confirmat pozitiv la COVID 19 in data de 23 martie 2020 şi care a decedat în această după amiază. Bărbatul suferea de obezitate”, a transmis Grupul de Comunciare Strategică.

Autorităţile au anunţat miercuri dimineaţă cel de-al 13-lea deces al unui pacient infectat cu noul coronavirus. Este vorba despre o femeie din judeţul  Caraş Severin în vârstă de 72 de ani transferată în seara zilei de 24/03/2020 la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Timişoara. Update: Persoana a avut istoric de călătorie, din Spania (Madrid), şi suferea de afecţiuni preexistente (diabet, fibrilaţie atrială, cardiopatie ischemică).

Numărul total al cazurilor de infectare cu noul coronavirus în România a ajuns miercuri la 906 de cazuri, după ce în ultimele 24 de ore au fost confirmate 144 de cazuri noi. „La ATI, în acest moment, sunt internaţi 18 pacienţi, din care 8 în stare gravă. Starea de sănătate a celorlalţi pacienţi este bună, staţionară”, au precizat autorităţile.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite