În februarie, peste 3.000 de persoane pot participa la cursuri gratuite de formare profesională

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În Covasna se vor organiza cele mai multe cursuri de formare profesională FOTO Adevărul
În Covasna se vor organiza cele mai multe cursuri de formare profesională FOTO Adevărul

Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM) organizează, în luna februarie, cursuri de formare profesională pentru un număr de peste 3.000 de persoane.

Vor fi organizate 141 de programe de formare profesională pentru 3.041 de români care beneficiază, conform legii, de servicii de formare profesională gratuite.

Judeţele în care se vor organiza cele mai multe cursuri pentru un număr mare de participanţi sunt Covasna (226 de persoane), Mureş (224 de persoane), Bihor (212 de persoane), Braşov (210 de persoane), Bistriţa (176 de persoane). 

Meseriile cele mai solicitate pentru care se vor organiza aceste cursuri sunt: lucrător comercial (245 de persoane), bucătar (225 de persoane), inspector (referent) resurse umane (213 de persoane), operator introducere, validare şi prelucrare date (186 de persoane), instalator instalaţii tehnico-sanitare şi gaze (178 de persoane), comunicare în limba engleză (155 de persoane), cameristă hotel (120 de persoane), contabil (96 de persoane), zidar, pietrar, tencuitor (96 de persoane), operator calculator electronic şi reţele (92 de persoane). 

Cursuri de formare profesională by

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite