Extratereştrii există şi trăiesc printre noi, susţine primul astronaut britanic care a zburat în Spaţiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Astronauţii sunt convinşi că există extratereştrii
Astronauţii sunt convinşi că există extratereştrii

Helen Sharman, primul astronaut britanic care a ajuns în Spaţiu, a declarat că extratereştrii există şi că trăiesc printre oameni, dar că nu-i putem distinge.

Helen Sharman (foto jos) a fost în spaţiu în urmă cu 28 de ani şi a declarat că există tot felul de forme de viaţă extraterestre şi că acestea pot exista printre oameni, dar nu pot fi văzute ”deoarece sunt extrem de diferite”.

”Extratetreştrii există, nu este niciun dubiu în acest sens, însă s-ar putea să nu fie formaţi din carbon şi azot ca şi noi. Sunt miliarde de stele, astfel că este imposibil să nu fie şi forme de viaţă.

Imagine indisponibilă

În 1991, dr.Sharman a auzit la radio un apel pentru a aplica pentru un zbor spaţial, iar ea îndeplinea toate criteriile. Astfel, dr. Sharman a decis să zboare în spaţiu.

„Încrederea de sine şi atitudinea «pot să fac asta» mi-au schimbat viaţa”, a explicat dr. Sharman. „Am crezut că nu mă vor alege, nu eram deranjată dacă nu eram aleasă. Când am ajuns acasă, mi-am dat seama că, dacă nu depun o aplicaţie atunci nu m-ar putea alege.”

Dr Sharman a a învins peste 13.000 de candidaţi şi a câştigat un loc în Project Juno, care a fost parţial conceput pentru a stimula Londra- Relaţiile de la Moscova trimiţând un britanic la staţia spaţială rusă Mir.    

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite