Articol publicitar

Din centrul ţării porneşte căldura în toată România

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Întreaga poveste a început la Sibiu în anul 2000, iar mai târziu s-a extins, acum devenind cunoscuţi la nivel naţional ca şi lideri pe piaţă în materie de şeminee. De ce am ales să încălzim România la propriu? Pentru că o facem din pasiune şi o facem bine.

Datorită profesionalismului şi seriozităţii cu care am executat fiecare lucrare, clienţii noştri ne recomandă, iar atunci când mediul online nu era încă pe val pe piaţa din România, principalul flux de clienţi venea prin intermediul recomandărilor.

Cu ce ne diferenţiem noi de ceilalţi? Care sunt principiile din spatele succesului nostru?

În primul rând, noi respectăm clientul şi iubim ceea ce facem. Lucrările pe care noi le realizăm poartă amprenta profesionalismului. Echipa noastră de experţi este gata să-şi pună la dispoziţie cunoştinţele acumulate de-a lungul a 15 ani de experienţă pe piaţa din România pentru a realiza cea mai bună lucrare pentru dumneavoastră, atât ca şi calitate, dar şi ca preţ.

În al doilea rând, noi avem garanţii consistente pentru produsele noastre. Acestea sunt dovezile clare că noi credem în ceea ce facem şi ne dorim ca şi clienţii noştri să fie mulţumiţi de investiţia făcută. Suntem gata să oferim consultanţă gratuită pentru a alege cel mai bun produs şi serviciu, adaptat nevoilor şi cerinţelor dumneavoastră.

Transportul este gratuit pentru cosuri de fum, focare şi chiar şi pentru sobele pe lemne.

În al treilea rând, suntem prezenţi la evenimente şi târgurile naţionale care ne asigură interacţiunea directă cu partenerii noştrii şi cu potenialii clienţi. Facem asta pentru a le cunoaşte nevoile şi pentru a răspunde întrebărilor lor.

Oriunde în România poţi avea parte de căldură naturală. Experţii de la Pefoc.ro sunt dispuşi să-ţi ofere consultanţă gratuită şi să răspundă tuturor întrebărilor pe care le ai. De asemenea, te întâmpinăm cu o gamă variată de produse, începând de la coşuri de fum, sobe, şeminee centrală şi accesorii pentru construirea şemineul tău.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite