Articol publicitar

Cum poți să beneficiezi de promoții și de bonusuri

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tuturor ne place să primim cadouri sau să ni se facă o surpriză. În momentele mai puțin vesele, astfel de detalii pot face cu adevărat diferența. Totuși, astfel de surprize pot fii făcute de tine însuți prin participarea la diverse concursuri, tombole sau promoții. Un premiu poate fi dobândit datorită cumpărării unui bilet de participare sau a utilizării unui cod promoțional, precum utilizarea unui cod bonus Superbet fără depunere.

pexels vlad chețan 2923156 jpg

Cum poți primi un premiu

Premiile pot fi un real stimulent. Iată câteva modalități în care poți intra în posesia unei recompense.

Participă la tombole

Tombolele sunt organizate de multe magazine online. Acestea presupun respectarea anumitor condiții ce pot consta în utilizarea unui cod, efectuarea unei achiziții sau distribuirea unei postări pe rețelele de social media. Premiile constau de regulă în câștigarea unui produs al magazinului respectiv sau o reducere ce poate fi utilizată ulterior. Și loteriile sunt o bună alternativă, putând fi câștigate premii substanțiale.

Revendică bonusuri de bun venit

Dacă jocurile de noroc sunt un interes pentru tine, atunci promoțiile cazinourilor online sunt locul potrivit. Acestea oferă bonusuri de bun venit la efectuarea primelor depuneri și recompense pentru efectuarea anumitor acțiuni, precum verificarea contului.

Participă la concursuri

Persoanele care posedă un anumit talent, precum desenul, sau care adoră să scrie, pot participa la concursurile organizate de diverse edituri online sau companii. În felul acesta poate fi valorificat talentul deținut, premiile oferite constând în cupoane de reducere sau bani cash.

Există și produse ale căror coduri le poți înscrie pentru a participa la concurs. Premiile în astfel de cazuri pot consta într-un obiect precum o mașină sau pot fi bani.

Revendică bonusurile pentru loialitate

Anumite companii, precum cele de telefonie mobilă sau site-urile mari, oferă recompense de loialitate clienților săi. Acestea pot consta în reduceri ce pot fi aplicate la viitoarele achiziții sau puncte bonus ce pot fi convertite în anumite produse. Pe măsură ce vechimea posturii de client crește, și valoarea bonusului crește.

Fă recomandări

Anumite platforme de tranzacții sau aplicații de transfer al banilor, acordă diverse bonusuri dacă vei  face recomandări și dacă vei aduce clienți noii. Prin urmare, dacă un mesaj de recomandare aduce un nou client, atunci vei primi o recompensă care de cele mai multe ori constă în primirea unei sume de bani.

Urmărește promoțiile

Anumite companii organizează periodic sau ocazional promoții. De regulă, acestea sunt organizate la anumite ocazii, cum sunt Crăciunul, Paștele, revelionul, 8 martie. Unele companii oferă reduceri la comenzi, promoții de tip 1+1, tichete de participare la tombolă. Dacă serviciile unei anumite companii sunt utilizate în mod regulat, atunci promoțiile nu au cum să fie ratate.

Un ultim cuvânt

Bonusurile pot fi de multe feluri și uneori pot fi trecute ușor cu vederea, însă acestea pot aduce un câștig consistent sau un produs care să fie de folos. Chiar dacă soarta pare că nu e de partea noastră uneori, important e să perseverăm și să ne încercăm norocul. Chiar și în cele mai puțin norocoase momente, șansa ne poate surâde.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite