Cluj: Dezastru pe piaţa imobiliară - Revista presei locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa clujeană de astăzi scrie că tot mai mulţi foşti angajaţi ai hipermarketului Real îşi dau în judecată fostul loc de muncă, dar şi că numărul tranzacţiilor imobiliare s-a prăbuşit cu aproape 40% sau că judeţul Cluj are cea mai grozavă hartă din ţară.

E Real, e scandal ! Gluma se îngroaşă: foştii angajaţi ai hipermarketului Real din Cluj îşi dau în judecată angajatorii. Tot mai multe poveşti despre mediul de muncă din hipermarketul Real din Cluj ies la iveală în ultima perioadă, pentru că foştii angajaţi nu mai doresc să păstreze tăcerea, dezvăluie Foaia Transilvană.

Tranzacţiile imobiliare la Cluj: mai puţine cu 37%.  În judeţ s-au realizat, în primul trimestru, doar două treimi din operaţiunile efectuate în perioada similară din 2008, potrivit Oficiului pentru Cadastru. Numărul tranzacţiilor imobiliare realizate de către societăţi şi persoane fizice în judeţ a scăzut la 4.236 în primul trimestru, spre deosebire de primele trei luni ale anului trecut, când au fost înregistrate 6.700, a anunţat Oficiul pentru Cadastru şi Publicitate Imobiliară (OCPI) Cluj, citat de Ziua de Cluj.

Judeţul Cluj are cea mai grozavă hartă din ţară. Preşedintele Consiliului Judeţean, Alin Tişe, a prezentat ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, harta oficială a judeţului Cluj. Realizată de editura cartografică SCHUBERT & FRANZKE, harta cuprinde varianta tipărită a judeţului, dar şi cea virtuală - disponibilă pe site-ul Consiliului Judeţean – www.cjcluj.ro -, la secţiunea Turism, notează Ziarul Făclia

De 1 Mai, PSD-iştii vin cu alai la Cluj. O parte dintre liderii social-democraţilor ar dori să „mute” petrecerea de 1 Mai în Ardeal, la Cluj. Chiar daca liderii PSD nu au luat încă o decizie privind organizarea evenimentelor de 1 Mai, o parte dintre membrii de partid cred că mitingul tradiţional ar trebui să ramână în Bucureşti, relatează Monitorul de Cluj.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite