Cine s-a înţeles la preţ cu Messi, Xavi şi Busquets

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FC Barcelona a câştigat Liga Campionilor în sezonul trecut
FC Barcelona a câştigat Liga Campionilor în sezonul trecut

În ediţia tipărită de mâine, ziarul „Adevărul" dezvăluie cum s-a născut ideea superamicalului Dinamo-FC Barcelona, care se va desfăşura sâmbătă (în direct, de la 20.15, la Digi TV şi Realitatea TV).

Citiţi „Adevărul" de mâine şi veţi afla care au fost etapele parcurse de organizatori (oamenii de afaceri Adrian Thiess şi Mihai Craiu), de ce „extraterestrii" au ales să vină în România, de ce joacă în compania „câinilor roşii" şi nu a steliştilor (Steaua fiind prima opţiune a organizatorilor).

„Adevărul" răspunde mai multor întrebări care nu îşi găsiseră până acum răspuns: Când s-a născut ideea amicalului? Care au fost dificultăţile pentru parafarea meciului (ştiaţi că Barcelona a fost la un pas să ajungă în Egipt, în loc de „Arena Naţională", unde era să poposească Real Madrid?!)? De ce nu au avut niciun rol în organizare foştii mari fotbalişti români Gică Hagi şi Gică Popescu (care au evoluat pentru catalani)? Cum şi de ce i-a oripilat Mitică Dragomir pe spanioli? Ce pretenţii au avut catalanii pentru vizita la Bucureşti?

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite