Chirurgul Mircea Beuran s-a îmbolnăvit de COVID-19: „Este pe tratament cu oxigen”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Chirurgul Mircea Beuran s-a îmbolnăvit de COVID-19, iar în prezent este internat la Institutul „Matei Balş” din Bucureşti.

Surse medicale au declarat pentru Newsweek România că starea sa este una serioasă din punct de vedere medical. „Este internat la Institutul Matei Balş din Bucureşti. Nu este la Terapie Intensivă, intubat, dar este pe tratament cu oxigen”.

Recent, Mircea Beuran a participat la lansarea unui volum de texte conspiraţioniste şi propagandistice intitulat „COVID. Colivia noastră”, în prezenţa unor academicieni, scriitori şi doctori.

La lansare au participat preşedintele şi vicepreşedintele Academiei Române, Ioan Aurel Pop şi Bogdan Simionescu, arhiepiscopul mitropolit al Arhidiecezei Romano-Catolice, doctorul Mircea Beuran şi fostul preşedinte al Consiiliului Naţional al Audiovizualului Răsvan Popescu.

În luna februarie, Mircea Beuran a fost reţinut de Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) sub acuzaţia că ar fi luat mită în perioada în care era preşedinte al Senatului Universitar, director al Departamentului 10 Chirurgie, şef al Disciplinei Chirurgie Generală, conducător de Doctorat şi profesor universitar chirurgie generală în cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” Bucureşti.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite