Cea mai mare fană Justin Bieber. Doarme cu sosia din carton a cântăreţului şi nu vrea să audă de întâlniri: „E singurul bărbat pentru mine”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O tânără din Marea Britanie este, probabil, cea mai mare fană a cântăreţului Justin Bieber. Fata în vârstă de 22 de ani şi-a schimbat numele de familie, alăturând „Bieber” numelui ei, doarme în pat cu o mascotă din carton care îl înfăţişează pe artist şi foloseşte apelativul „soţul meu” atunci când vorbeşte despre acesta.

Gabrielle Newton-Bieber este, spune ea, cea mai mare fană a artistului. Tânăra şi-a schimbat numele de familie, alăturând numelui ei numele cântăreţului canadian, are cinci tatuaje inspirate de Bieber, o garderobă plină cu haine asemănătoare cu cele purtate de artist şi toată discografia acestuia. În plus, spune tuturor că Justin Bieber este „soţul‟ ei şi îşi petrece nopţile dormind şi discutând cu o sosie din carton în mărime naturală a cântăreţului.

„Le spun tuturor că merg să îmi urmăresc soţul la televizor, lucru care li se pare ciudat, pentru că nu suntem căsătoriţi. Poate într-o bună zi vom fi‟, a declarat fata în vârstă de 22 de ani, adăugând că este obsedată de Bieber încă de la lansarea acestuia, din 2009. 

„Aveam 16 ani şi m-am îndrăgostit pe loc de el. Ne face pe toţi atât de fericiţi. Justin Bieber este lumea mea‟, a spus Gabrielle. Tânăra îi este atât de credincioasă artistului, încât nu a ieşit niciodată la întâlniri cu alţi băieţi. „E singurul bărbat pentru mine. Nu aş putea să fiu cu altcineva, decât dacă ar fi vorba de un geamăn identic sau de o sosie‟, a menţionat fana cântăreţului.

Gabrielle a recunoscut că a acceptat să apară în presă doar pentru că speră ca obsesia pentru Justin Bieber să îi aducă şansa să îl cunoască în viaţa reală pe „bărbatul vieţii ei”. „Poate îl conving să ia cina cu mine şi familia mea de Crăciunul acesta. Dacă l-aş întâlni aş izbucni în lacrimi. Vreau să îi mulţumesc pentru tot ce a făcut pentru noi, fanii lui. De câte ori mi se întâmplă ceva rău, mă gândesc ce ar face Justin Bieber. Apoi îmi rezolv problemele şi o iau de la capăt‟, a mai spus aceasta. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite