Articol publicitar

Cea mai bună ofertă last minute din vara aceasta vă aduce o reducere de până la 30% pentru înscrierea la BusinessAcademy

0
0

Încă nu este târziu să profitaţi de cea mai bună ofertă Last minute din vara aceasta! De asta s-a ocupat BusinessAcademy, unde, cu o reducere de 768 EUR, vă puteţi rezerva biletul pentru perfecţionarea în domeniul afacerilor moderne şi veţi porni pe drumul interesant de la începător până la un job sigur şi bine plătit.

Grăbiţi-vă, această ofertă extraordinară durează doar până pe 31 august! Înscrieţi-vă aici.

Porniţi în călătoria către un job sigur şi mai bine plătit

Pandemia de coronavirus nu a stricat doar multe planuri pentru concediu. Companiile care au avut succes până ieri, se închid, mulţi oameni au rămas fără job, iar mulţi lucrează doar pentru o parte din salariul de dinainte. În acelaşi timp, companiile caută tot mai mult persoane capabile să fie manageri, care se pot descurca pe poziţii înalte şi care deţin cunoştinţe şi abilităţi, datorită cărora pot îmbunătăţi semnificativ afacerea companiei pentru care lucrează.

Astfel de manageri câştigă şi câteva salarii lunarii medii şi nu trebuie să aştepte un job – jobul îi aşteaptă pe ei.

De aceea, BusinessAcademy, una dintre cele mai de calitate şcoli de afaceri din regiune, care deja de ani de zile şcolarizează cu succes angajaţii pentru cele mai bine plătite joburi din zilele noastre, a decis ca pentru vara aceasta să pregătească o ofertă specială last minute, care, cu o reducere mare, vă oferă posibilitatea ca şi voi să păşiţi în lumea oamenilor de afaceri de succes în doar 12 luni de şcolarizare.

Alegeţi destinaţia de afaceri care vă interesează cel mai mult

Ofertele de angajare în domeniul afacerilor moderne cresc în mod constant, iar angajatorii caută, în general, oameni care, în primul rând, aduc rezultate de afaceri bune, conduc echipa cu succes şi urmăresc tendinţele în afacerea modernă. De aceea persoanele care deţin abilităţi practice şi certificate de prestigiu în domeniul afacerilor moderne au un mare avantaj faţă de concurenţă.

La BusinessAcademy vă puteţi şcolariza în conformitate cu fluxurile moderne în afaceri, dar şi să vă asiguraţi unele dintre cele mai recunoscute certificate de afaceri, precum certificatul Cambridge, LCCI, IQN etc.

În funcţie de domeniul de afaceri care vă interesează cel mai mult la BusinessAcademy, aveţi la dispoziţie 12 programe diferite. Alegeţi Cambridge Business Program, Antreprenoriatul, Marketing, Finanţe, Management şi Administraţia de afaceri, căci indiferent ce veţi alege, nu veţi da greş. Oricare dintre aceste ocupaţii garantează un job excelent şi câştiguri mari – încă de la început.

Imagine indisponibilă

Cursuri în clasă sau de acasă

Dacă alegeţi şcolarizarea la BusinessAcademy, alegeţi şi modul de frecventare a cursurilor - din clasă sau de acasă.

Cursurile în clasă sunt bazate pe minimul de teorie şi maximul de practică. Studiul se bazează pe taskuri şi proiecte cu care vă pregătiţi foarte repede pentru a face singur munca de viitor. Cursurile se desfăşoară la Bucureşti, de 2 până la 3 ori pe săptămână, a câte 3 ore.

Dacă vă place să aveţi libertate mai mare în studiu, sau nu vreţi să veniţi la curs, toate cunoştinţele şi abilităţile, dar şi diplome profitabile le puteţi obţine învăţând online – din orice oraş, orice ţară, cu ajutorul Distance Learning System, care se dezvoltă de peste 20 de ani. Studiul online include lecţii şi materiale online, cursuri live stream, tutoriale audio şi video, contact cu coordonatorii în timp real, teste interactive pentru verificarea cunoştinţelor... Ca şi cum aţi fi prezenţi în clasă. Este suficient să aveţi un calculator şi internet.

Certificate recunoscute şi de perfecţionare cât timp aveţi nevoie

BusinessAcademy deţine toate autorizaţiile Departamentului de Examinări Cambridge pentru examene internaţionale. Cursanţilor săi le oferă posibilitatea de a susţine examene pentru certificate care sunt foarte importante în lumea afacerilor, fiind recunoscute atât în ţară, cât şi în străinătate. Acestea vor fi garanţia voastră că aţi asimilat cunoştinţe, dar şi că aţi dobândit abilităţile celor mai de succes oameni de afaceri.

Aşadar, acesta este doar unul din numeroasele beneficii din cadrul şcolarizării. Vedeţi ce obţineţi.

Vara aceasta obţineţi succesul dorit!

Dacă alegeţi să investiţi în propria persoană şi în şcolarizarea la BusinessAcademy, imediat la începutul programului de şcolarizare vă puteţi aştepta la rezultate şi câştiguri în carieră dvs.

Gândiţi-vă bine. Cea mai bună ofertă last minute pe care o puteţi alege vara aceasta este cea care vă va oferi posibilitatea de a păşi către un viitor sigur al managerilor de succes foarte bine plătiţi.

Grăbiţi-vă, numărul de locuri disponibile este limitat!

Societate


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri