Ce ascultă românii la radio. Magic FM, creștere spectaculoasă. Kiss FM și Rock FM vin din urmă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Capitala revine la Morning ZU, cu Buzdugan şi Morar, care fusese detronat cu un an înainte de postul public Radio România Actualităţi, dar Magic FM face o surpriză frumoasă, cu Liana Stanciu la microfon.

image

Magic Morning, matinalul realizat la Magic FM de Liana Stanciu, este însă surpriza acestui val de audienţă: în Bucureşti, emisiunea a crescut într-un an cu aproape 50% şi a urcat pe locul patru, peste "fratele" Morning Glory cu Răzvan Exarhu de pe Rock FM.

Şi peste "fratele" Kiss FM, toate cele trei posturi de radio fiind parte a aceluiaşi grup: Antenna Group (A.G.) Radio, potrivit paginademedia.ro.

Magic FM are dimineaţa un plus consistent de audienţă şi la oraşe, acolo unde clasamentul e condus de Deşteptarea de pe Europa FM, cu Vlad Petreanu, Luca Pastia şi George Zafiu. Morning Zu e foarte aproape de Europa FM.

La nivelul întregii ţări, se menţine primul Kiss FM, care din toamnă "a schimbat macazul": cu un matinal nou - DesKiss Dimineaţa - şi cu realizatori noi - Ciprian Dinu şi Cătălin Oprişan, adus de la Antena 1, postul de radio ţinteşte acum un public ceva mai matur.

Studiul de audienţă pe publicul total (peste 11 ani) realizat în perioada 29 august - 18 decembrie 2022 de către IMAS – Marketing şi Sondaje SA şi MERCURY RESEARCH S.R.L.:

Matinalul ZU cu Daniel Buzdugan şi Mihai Morar câştigă 25.000 de ascultători în Capitală şi trece peste emisiunea de dimineaţă de la postul public Radio România Actualităţi (care este pe minus în toamna lui 2022 faţă de anul precedent).

radio zu jpg

Locul al treilea, în 2021 la Morning Glory, de pe Rock FM, este acum în Bucureşti la matinalul Europa FM - Deşteptarea (care creşte cu aproape 20.000 de ascultători).

Urmează apoi surpriza Magic FM: matinalul Lianei Stanciu sare de 90.000 de ascultători în Capitală (adică aproape 50% plus de la un an la altul) şi ajunge pe patru, peste Exarhu şi peste Kiss FM.

Morning Glory, în 2021 pe locul al treilea, este acum pe cinci, cu o scădere de 14.000 de ascultători în Bucureşti.

image
image
image
Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite