Aproape 9.500 de locuri de muncă sunt disponibile românilor în această săptămână

0
Publicat:
Ultima actualizare:
9.500 de locuri de muncă sunt disponibile la nivel naţional în următoarea săptămână FOTO Adevărul
9.500 de locuri de muncă sunt disponibile la nivel naţional în următoarea săptămână FOTO Adevărul

Aproape 9.500 de locuri de muncă sunt disponibile la nivel naţional în următoarea săptămână, informează Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM).

Potrivit ANOFM, în România sunt disponibile în acest moment 9.482 de locuri de muncă, cele mai multe fiind disponibile în Bucureşti (586) şi în judeţele Cluj (1.563), Iaşi (515) şi Arad (510). Cele mai puţine locuri de muncă sunt disponibile în judeţele Bacău (16), Mehedinţi (18) şi Caraş-Severin (38).

Pentru persoanele cu studii superioare sunt disponibile 886 de locuri de muncă, cele mai multe pentru ingineri şi subingineri (133), inspectori de asigurări (68) şi programtori (62).
Pentru persoanele cu studii medii, profesionale şi pentru muncitorii necalificaţi sunt disponibile 8.596 de locuri de muncă, cele mai multe fiind în industria confecţiilor.

Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă se pot adresa agenţiilor teritoriale pentru ocuparea forţei de muncă de domiciliu sau de reşedinţă sau pot găsi mai multe informaţii aici

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite