Alertă alimentară. Carne de pui contaminată cu Salmonella
0Autoritatea Națională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA) a emis o alertă pentru retragerea de la raft a unui lot de carne de pui, care este contaminată cu Salmonella.
![Carne de pui contaminată cu Salmonella - Foto Shutterstock](https://cdn.adh.reperio.news/image-6/67233268-d5f4-4a22-82c5-d3441b7d4bb1/index.jpeg?p=a%3D1%26co%3D1.05%26w%3D700%26h%3D750%26r%3Dcontain%26f%3Dwebp)
Produsul, despre care ANSVSA a constatat că este contaminat cu Salmonella Enteritidis, a fost retras de pe rafturile magazinelor, iar persoanele care l-au cumpărat sunt sfătuite să nu îl consume.
Conform alertei ANSVSA de rechemare a produsului, emisă pe 4 decembrie, este vorba despre Sferturi posterioare de pui congelate, produse de Cedrob S.A. Numărul lotului este 191/3/23 , iar data expirare trecută pe ambalaj este 10.07.2025.
Dacă ați cumpărat acest produs, nu trebuie să îl consumați, ci să mergeți la magazin pentru a vă primi banii înapoi.
”În cazul în care ați cumpărat produsul menționat mai sus, vă rugăm să nu îl consumați și să îl returnați în magazinul de la care l-ați achiziționat, în baza bonului fiscal”, transmite ANSVSA legat de măsurile pe care trebuie să le ia consumatorul.
Găsiți mai jos lista magazinelor în care a fost distribuit produsul contaminat.
![Lista magazine - Foto ANSVSA](https://cdn.adh.reperio.news/image-8/8b369773-1e39-46ca-98b9-6b529b156d60/index.jpeg?p=a%3D1%26co%3D1.05%26w%3D700%26h%3D750%26r%3Dcontain%26f%3Dwebp)