Alertă alimentară. Carne de pui contaminată cu Salmonella

0
Publicat:

Autoritatea Națională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA) a emis o alertă pentru retragerea de la raft a unui lot de carne de pui, care este contaminată cu Salmonella.

Carne de pui contaminată cu Salmonella - Foto Shutterstock
Carne de pui contaminată cu Salmonella - Foto Shutterstock

Produsul, despre care ANSVSA a constatat că este contaminat cu Salmonella Enteritidis, a fost retras de pe rafturile magazinelor, iar persoanele care l-au cumpărat sunt sfătuite să nu îl consume. 

Conform alertei ANSVSA de rechemare a produsului, emisă pe 4 decembrie, este vorba despre Sferturi posterioare de pui congelate, produse de Cedrob S.A. Numărul lotului este 191/3/23 , iar data expirare trecută pe ambalaj este 10.07.2025. 

Dacă ați cumpărat acest produs, nu trebuie să îl consumați, ci să mergeți la magazin pentru a vă primi banii înapoi. 

În cazul în care ați cumpărat produsul menționat mai sus, vă rugăm să nu îl consumați și să îl returnați în magazinul de la care l-ați achiziționat, în baza bonului fiscal”, transmite ANSVSA legat de măsurile pe care trebuie să le ia consumatorul.

Găsiți mai jos lista magazinelor în care a fost distribuit produsul contaminat. 

Lista magazine -  Foto ANSVSA
Lista magazine - Foto ANSVSA
Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite