Aglomeraţie pe DN1, unde maşinile circulă cu viteză redusă între staţiunile Predeal şi Buşteni pe sensul de mers către Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pe sensul de mers dinspre Predeal şi Buşteni către Bucureşti se circulă cu 20km/h
Pe sensul de mers dinspre Predeal şi Buşteni către Bucureşti se circulă cu 20km/h

Conform centrului Infotrafic,din Inspectoratul General al Poliţiei, începând cu ora 13 din cauza numărului mare de autoturisme, valorile de trafic sunt în creştere pe DN1, între staţiunile Predeal şi Buşteni pe sensul de mers către Bucureşti, precum şi între Poiana Ţapului şi Buşteni, pe sensul către munte.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră se circulă cu o viteză medie de aproximativ 20 km/h. Se estimează că, după-amiază, valorile se vor intensifica, mai ales pe sensul de mers către Capitală.

Începând cu ora 13:00, din cauza numărului mare de autoturisme, valorile de trafic sunt în creştere pe DN1, între staţiunile Predeal şi Buşteni, pe sensul de mers către Bucureşti, precum şi între Poiana Ţapului şi Buşteni, pe sensul către munte” potrivit centrului INFOTRAFIC.

„Recomandăm conducătorilor auto să manifeste înţelegere şi disciplină în trafic, să adopte o conduită preventivă la volan şi să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri prezenţi la faţa locului pentru fluidizarea circulaţiei”, precizează oficialii Inspectoratului General al Poliţiei 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite