Snitel de telina cu sirop de pere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cantitati: o telina mare, 400 g branza nesarata, doua oua, o radacina de hrean rasa, ulei de masline, pesmet. Preparare: Taiem telina felii groase de 1 cm si o fierbem 50 de minute, apoi o scurgem.

Cantitati: o telina mare, 400 g branza nesarata, doua oua, o radacina de hrean rasa, ulei de masline, pesmet.
Preparare: Taiem telina felii groase de 1 cm si o fierbem 50 de minute, apoi o scurgem. Vom taia feliile de branza ca si telina. Asezam o felie de telina intre doua felii de branza; le acoperim cu cele doua oua batute, ca la orice snitel si cu pesmet. Ungem o tava cu ulei de masline si punem snitelele la cuptor. Avem grija sa le stropim cu uleiul din tava. Dupa ce s-au rumenit, le scoatem din cuptor si le servim calde, asezonate cu hrean ras sau sirop de pere.

Sănătate

Top articole

Partenerii noștri


Ultimele știri
Cele mai citite