Reteta saptamanii - Salata de fasole boabe cu ton si nucsoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cantitati: 500 gr. fasole boabe fiarta, o ceapa rosie, 2 cepe albe, 300 gr. ton, o legatura de patrunjel, o lingurita rasa de nucsoara, 50 ml ulei de masline, 6 oua de prepelita, lamaie. Preparare:

Cantitati: 500 gr. fasole boabe fiarta, o ceapa rosie, 2 cepe albe, 300 gr. ton, o legatura de patrunjel, o lingurita rasa de nucsoara, 50 ml ulei de masline, 6 oua de prepelita, lamaie. Preparare: curatam ceapa rosie pe care o taiem in feliute subtiri, iar pe cea alba o tocam marunt. Vom fierbe ouale, le curatam de coaja si le taiem rondele. Intr-un bol vom pune boabele de fasole fierte bine si scurse de apa, adaugam ceapa, cele 6 oua taiate rondele, tonul maruntit. Dupa ce amestecam aceasta compozitie, asezonam salata cu patrunjelul tocat marunt, zeama de lamaie, uleiul de masline si nucsoara.

Sănătate

Top articole

Partenerii noștri


Ultimele știri
Cele mai citite