Reteta saptamanii - Salata de fasole boabe cu ton si nucsoara
0Cantitati: 500 gr. fasole boabe fiarta, o ceapa rosie, 2 cepe albe, 300 gr. ton, o legatura de patrunjel, o lingurita rasa de nucsoara, 50 ml ulei de masline, 6 oua de prepelita, lamaie. Preparare:
Cantitati: 500 gr. fasole boabe fiarta, o ceapa rosie, 2 cepe albe, 300 gr. ton, o legatura de patrunjel, o lingurita rasa de nucsoara, 50 ml ulei de masline, 6 oua de prepelita, lamaie. Preparare: curatam ceapa rosie pe care o taiem in feliute subtiri, iar pe cea alba o tocam marunt. Vom fierbe ouale, le curatam de coaja si le taiem rondele. Intr-un bol vom pune boabele de fasole fierte bine si scurse de apa, adaugam ceapa, cele 6 oua taiate rondele, tonul maruntit. Dupa ce amestecam aceasta compozitie, asezonam salata cu patrunjelul tocat marunt, zeama de lamaie, uleiul de masline si nucsoara.