Articol publicitar

Creat în Israel, avizat de Germania, disponibil în România: Taffix, spray-ul nazal anti-COVID

0
0
Taffix

Se ┼čtie, Israelul este unul din liderii mondiali ├«n cercetarea medical─â, iar pa┼čii pe care i-a f─âcut ├«n lichidarea pandemiei prin vaccinarea integral─â a popula┼úiei ├«l transform─â ├«n cel mai avansat stat de pe glob ├«n aceast─â direc┼úie.

Crea┼úie a unui grup de cercet─âtori ai companiei israeliene Nasus Pharma, spray-ul nazal TAFFIX asigur─â o protec┼úie de aproape 100% (mai exact, de 99,9%, conform estim─ârilor ┼či studiilor elaborate de Universitatea din Halifa, Israel, Departamentul de S─ân─âtate Public─â al Ministerului israelian al S─ân─ât─â┼úii ┼či Laboratorul Central de Virologie din Tel Aviv). Protec┼úia r─âm├óne la fel de eficient─â ┼či pentru tulpina britanic─â sau sud-african─â, se arat─â ├«n concluziile unui studiu realizat de compania produc─âtoare.

Dispozitivul farmaceutic a fost avizat at├ót de Ministerul israelian al S─ân─ât─â┼úii, c├ót ┼či de autorit─â┼úile medicale din UE - ┼či, suplimentar, de cele din Germania. Comercializat ├«n 25 de ┼ú─âri din Europa, printre care Fran┼úa, Italia, Spania sau Germania, a ajuns ┼či-n Rom├ónia, unde este distribuit de compania Ro Distribution 2000 la pre┼úul recomandat de 70 de lei flaconul. Produsul se g─âse┼čte ├«n lan┼úurile de farmacie Catena ┼či Help Net, dar poate fi comandat direct pe site-ul distribuitorului, www.taffix.ro.

Taffix

Dup─â aplicarea unui puf ├«n fiecare nar─â, ├«n 50 de secunde se instaleaz─â efectul de protec┼úie, care ┼úine 5 ore.┬áFire┼čte, folosirea spray-ului nu ne scute┼čte nici de folosirea m─â┼čtii ┼či nici de respectarea celorlalte m─âsuri dispuse de autorit─â┼úile de s─ân─âtate public─â. Din contr─â, abia coroborate cu acestea, ┼či ├«n special cu purtarea m─â┼čtii, procentul se duce spre 100%

Abia atunci, cum spune sloganul interna┼úional al produsuluiÔÇ×You`re good to goÔÇŁ/ÔÇ×Pute┼úi s─â ie┼či┼úi f─âr─â grij─â din cas─âÔÇŁ ┼či s─â z─âb─âvi┼úi f─âr─â fric─â ├«n spa┼úii ├«nchise precum avioane, trenuri, mijloace de transport ├«n comun, mall-uri sau supermarketuri.

TAFFIX ac┼úioneaz─â sc─âz├ónd nivelul pH-ului din n─âri, prin crearea unei pelicule acide care inverseaz─â valoarea pH-ului - de la 6,5, c├ót e minimul necesar pentru ca virusurile s─â r─âm├ón─â active, la 3,5. Condi┼úie valabil─â ┼či pentru celelalte familii de virusuri, cum ar fi cele gripale sau ale r─âcelilor. ├Än plus, TAFFIX s-a dovedit eficient ┼či ├«n tratarea simptomelor de rinit─â alergic─â.

Detalii despre TAFFIX în link-ul https://www.youtube.com/channel/UCJHVALZ03mOKXavESVPQfwA

Produsul poate fi comandat pe site-ul www.taffix.ro, la adresa de email office@taffix.ro sau la num─ârul de telefon 0758 101 101.Ultima or─â

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite