Articol publicitar

Creat în Israel, avizat de Germania, disponibil în România: Taffix, spray-ul nazal anti-COVID

0
0
Taffix

Se ştie, Israelul este unul din liderii mondiali în cercetarea medicală, iar paşii pe care i-a făcut în lichidarea pandemiei prin vaccinarea integrală a populaţiei îl transformă în cel mai avansat stat de pe glob în această direcţie.

Creaţie a unui grup de cercetători ai companiei israeliene Nasus Pharma, spray-ul nazal TAFFIX asigură o protecţie de aproape 100% (mai exact, de 99,9%, conform estimărilor şi studiilor elaborate de Universitatea din Halifa, Israel, Departamentul de Sănătate Publică al Ministerului israelian al Sănătăţii şi Laboratorul Central de Virologie din Tel Aviv). Protecţia rămâne la fel de eficientă şi pentru tulpina britanică sau sud-africană, se arată în concluziile unui studiu realizat de compania producătoare.

Dispozitivul farmaceutic a fost avizat atât de Ministerul israelian al Sănătăţii, cât şi de autorităţile medicale din UE - şi, suplimentar, de cele din Germania. Comercializat în 25 de ţări din Europa, printre care Franţa, Italia, Spania sau Germania, a ajuns şi-n România, unde este distribuit de compania Ro Distribution 2000 la preţul recomandat de 70 de lei flaconul. Produsul se găseşte în lanţurile de farmacie Catena şi Help Net, dar poate fi comandat direct pe site-ul distribuitorului, www.taffix.ro.

Taffix

După aplicarea unui puf în fiecare nară, în 50 de secunde se instalează efectul de protecţie, care ţine 5 ore. Fireşte, folosirea spray-ului nu ne scuteşte nici de folosirea măştii şi nici de respectarea celorlalte măsuri dispuse de autorităţile de sănătate publică. Din contră, abia coroborate cu acestea, şi în special cu purtarea măştii, procentul se duce spre 100%

Abia atunci, cum spune sloganul internaţional al produsului„You`re good to go”/„Puteţi să ieşiţi fără grijă din casă” şi să zăbăviţi fără frică în spaţii închise precum avioane, trenuri, mijloace de transport în comun, mall-uri sau supermarketuri.

TAFFIX acţionează scăzând nivelul pH-ului din nări, prin crearea unei pelicule acide care inversează valoarea pH-ului - de la 6,5, cât e minimul necesar pentru ca virusurile să rămână active, la 3,5. Condiţie valabilă şi pentru celelalte familii de virusuri, cum ar fi cele gripale sau ale răcelilor. În plus, TAFFIX s-a dovedit eficient şi în tratarea simptomelor de rinită alergică.

Detalii despre TAFFIX în link-ul https://www.youtube.com/channel/UCJHVALZ03mOKXavESVPQfwA

Produsul poate fi comandat pe site-ul www.taffix.ro, la adresa de email office@taffix.ro sau la numărul de telefon 0758 101 101.

Mai multe - Sănătate

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite