3 afecţiuni uşor de tratat pe litoral

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacă în boli cardiace, tuberculoză sau cancer climatul marin nu este recomandat, sunt o serie de alte afecţiuni de care poţi să scapi în prezenţa aerosolilor marini şi prin băi în mare.

În caz că suferi de reumatism, ai dureri muscular, articulare sau nevralgii reumatice, nămolul este cea mai bună opţiune de tratament. Împachetările cu nămol, făcute la malul mării, la fel ca băile calde cu nămol sunt benefice în special pentru articulaţii în special, te relaxează şi elimină stresul.

Simptomele de astm şi rinită, alungate de aerosoli

O simplă plimbare pe malul mării sau pe digurile amenajate aduce un plus sănătăţii noastre. Prin respiraţie, aerosolii ajung în plămâni, iar de aici sunt absorbiţi de organism şi pătrund în profunzime.

Picăturile din apa de mare vor reduce în mod natural secreţia de mucus şi pe cea bronşică şi le vor fluidiza. Astfel, este intensificat procesul de tratare a bronşitei, sinuzitei, rinitei sau astmului bronşic şi ameliorează capacitatea cardiorespiratorie. Mai mult, aceştia tratează şi alergiile şi stările de astenie şi anxietate.

Află pe clicksanatate.ro ce alte boli se pot trata la mare!

Cum ne putem proteja împotriva insectelor

6 beneficii psihologice ale înjuratului

Sănătate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite