Vremea luni, 13 noiembrie. Se încălzește, iar maximele ajung și până la 15 grade

0
Publicat:

Vremea se încălzește luni, 13 noiembrie, însă instabilitatea atmosferică își va face simțită prezența. Temperaturile maxime se vor încadra între 8 și 15 grade, iar minimele între -1 și 9 grade Celsius.

Marți, 14 noiembrie, vremea va continua să se încălzească în toată țara. FOTO Shutterstock (Arhivă)
Marți, 14 noiembrie, vremea va continua să se încălzească în toată țara. FOTO Shutterstock (Arhivă)

Potrivit meteorologilor, temperaturile se vor încadra în jurul celor specifice pentru această săptămână în o bună parte din țară, însă este posibil ca acestea să fie mai scăzute în regiunile montane dar și ușor mai ridicate în extremitatea de sud a țării.  

Regimul pluviometric va fi excedentar la nivelul întregii țări, dar mai cu seamă în regiunile intracarpatice. De asemenea, temperaturile medii se vor încadra între 9 și 14 grade Celsius. 

În Capitală, vântul va sufla slab, însă șansele să plouă sunt mici. Cerul va fi în mare parte senin, iar mercurul din termometre va urca până la 13 grade. 

Vremea marți, 14 noiembrie

 Conform meteorologilor, vremea va continua să se încălzească în toată țara, astfel că valorile termice se vor situa cu mult peste cele normale la mijlocul lunii noiembrie. Cerul va avea înnorări în mare parte a intervalului și doar la începutul zilei va fi variabil în regiunile sudice. Va ploua în toate regiunile, dar pe arii mai extinse ziua în jumătatea de nord, iar noaptea cu precădere în vest și în sud. Pe alocuri, îndeosebi în zonele montane și submontane din vest și nord, se vor acumula cantități de apă de 15…25 l/mp. La munte, la altitudini de peste 1800 m, mai ales noaptea precipitațiile vor fi și sub formă de lapoviță și ninsoare.   

Meteo



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite