Ultimele zile din luna mai vin cu vreme în schimbare. Anunțul meteorologilor

0
Publicat:

Meteorologii anunță că de săptămâna viitoare vremea se va schimba radical, cu temperaturi în scădere.

Se vor înregistra și fenomene meteo FOTO: Arhivă
Se vor înregistra și fenomene meteo FOTO: Arhivă

Dacă duminică vremea este foarte caldă în țară, cu temperaturi și de 30 de grade Celsius, de săptămâna viitoare vremea se schimbă radical.

Potrivit meteorologilor, revin ploile și se scad temperaturile.

De mâine vremea se schimbă, apar norii și precipitațiile, începând cu partea de Est și Sud-Est a țării noastre. Dinspre bazinul Mării Negre vin formațiuni noroase care vor aduce ploi și temperaturi mai modeste. Temperaturile vor fi în jur de 20 de grade Celsius în Dobrogea, iar procesul de răcire a vremii va continua marți, când vremea va fi instabilă în Sudul, Centrul și în Estul țării, unde temperaturile vor fi mai scăzute, până la cel mult 21 de grade Celsius. Miercuri, vremea devine instabilă în toată țara, cu averse torențiale”, spune Mihai Mușiu, meteorolog ANM, potrivit digi24.ro.

Abia spre sfârșitul săptămânii vremea va intra din nou într-un proces de încălzire, cu temperaturi ce vor atinge 30 de grade Celsius în partea de Sud-Est.

La începutul lunii iunie, pe 1 și 2 iunie, vremea va fi chiar deosebit de caldă, cu temperaturi ce vor depăși 31 de grade Celsius în Sud-Estul țării, dar vor fi fenomene de instabilitate atmosferică în partea de Nord-Vest și în zona centrală.

Meteo



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite