GALERIE FOTO Udrea îi transmite felicitări pe Facebook „doamnei Băsescu”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elena Udrea a felicitat-o pe fiica preşedintelui pentru nunta reuşită FOTO Mediafax
Elena Udrea a felicitat-o pe fiica preşedintelui pentru nunta reuşită FOTO Mediafax

Elena Udrea a postat pe contul ei de Facebook câteva fotografii de la nunta Elenei Băsescu, la care a fost invitată, împreună cu soţul ei şi cu mai mulţi membri marcanţi ai PDL.

Udrea a postat doar trei fotografii. Într-una apare alături de soţul ei, Dorin Cocoş, celor doi li se alătură apoi mireasa, Elena Băsescu, iar apoi a postat o poză cu familia Boc, politicianul şi soţia sa. 

Fotografiile au fost foarte apreciate pe reţeaua socială, majoritatea primind peste 1.000 de like-uri, iar albumul având 1.061 de like-uri, 45 de persoane redistribuind imaginile. 

De asemenea, Udrea a scris pe pagina ei şi impresii de la nunta fiicei preşedintelui Traian Băsescu. 

„Nunta Elenei Băsescu a trecut, prea repede, precum orice lucru minunat. A fost o mireasă ca o prinţesă şi nunta a fost ca un basm scris pentru ea. Doar că nuntaşii nu au petrecut trei zile, ci într-o singură noapte cât alţii în trei!:)”, a mărturisit Udrea pe Facebook 

„Prima revelaţie, că ceva s-a schimbat în viaţa ei, am avut-o în timp ce urmăream la televizor, ceremonia de la biserică. Cineva din studio a spus natural, "doamna Elena Băsescu"!

Le urez mirilor ca nimeni şi mai ales nimic să nu le risipească vraja iubirii pe care o traiesc! Şi basmul lor să dureze până la adânci bătraneţi, când trebuie să aibă curtea plină de copii şi de nepoţi!”, a încheiat Udrea. 

Știri Interne



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite