FOTO GALERIE Imagini cu invitaţii la nunta Elenei Băsescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a ajuns sâmbătă seara la Palatul Snagov cu autocarul FOTO: npt.ro
Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a ajuns sâmbătă seara la Palatul Snagov cu autocarul FOTO: npt.ro

Mai mulţi lideri PDL care s-au numărat printre cei 843 de invitaţi la nunta mezinei preşedintelui, Elena Băsescu, cu Bogdan Ionescu au comentat, duminică, atmosfera de la Palatul Snagov. Vasile Blaga, Raluca Turcan şi Cristian Preda au apreciat că a fost o atmosferă decentă, relaxată, cu mult bun gust.

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat că s-a simţit foarte bine la nunta fiicei preşedintelui Traian Băsescu. "M-a impresionat simplitatea, o nuntă decentă, românească tipică. Asta a apreciat şi premierul Filat (Vlad Filat, prim-ministrul Republicii Moldova, care s-a numărat, de asemenea, printre invitaţi - n.r.). O nuntă plăcută", a spus liderul PDL. 

Blaga a precizat că nu a mâncat tort, pentru că nu mănâncă dulciuri în general. 

La rândul ei, vicepreşedintele PDL Raluca Turcan a spus că a fost o nuntă foarte frumoasă, decentă, cu mult bun gust şi la care oamenii s-au simţit foarte bine. 

Turcan a adăugat că a stat la petrecerea de la Palatul Snagov până la ora 4.00 şi că nu a reuşit să guste din tort. "Am plecat puţin mai devreme şi doar l-am văzut. A fost foarte frumos şi cu mult bun-gust şi decenţă", a conchis Turcan. 

Prim-vicepreşedintele PDL, Cristian Preda, a ţinut să comenteze huiduielile de la cununia civilă şi cea religioasă. "Am fost şocat să văd că sunt persoane care sâmbătă după-amiază au ieşit din casă ca să fluiere o nuntă. A fost o atmosferă foarte relaxată", a arătat Preda.

Fiica cea mică a şefului statului, Elena Băsescu, s-a căsătorit sâmbătă cu Bogdan Ionescu. Petrecerea a avut loc la Palatul Snagov. Printre invitaţi s-au mai numărat primarul Clujului, Emil Boc, fostul ministru al Finanţelor, Sebastian Vlădescu, europarlamentarul Sebastian Bodu, dar şi designerii Cătălin Botezatu şi Maria Marinescu. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite