Zeci de mii de articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte, ridicate după percheziţii efectuate în complexul „Dragonul Roşu” VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Captură video
Foto: Captură video

Aproximativ 55.000 de articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte, susceptibile a fi contrafăcute, au fost ridicate de anchetatori, în urma a 36 de percheziţii efectuate marţi în autovehicule din parcarea complexului "Dragonul Roşu".

"În data de 31 ianuarie 2022, sub coordonarea procurorilor din cadrul Secţiei de urmărire penală şi criminalistică, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice a continuat percheziţiile iniţiate la 28 ianuarie 2022, prin efectuarea a 36 de percheziţii ale unor autovehicule aflate în parcarea Complexului comercial “Dragonul Roşu”", a transmis Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. 

Iar potrivit unui comunicat transmis ulterior de Poliţia Capitalei, în urma percheziţiilor au fost identificate şi ridicate aproximativ 50.000 de articole de îmbrăcăminte şi 5.700 de încălţăminte, toate susceptibile a fi contrafăcute.

Autovehiculele date au fost sigilate în 28 ianuarie, când au avut loc percheziţii la complexul comercial "Dragonul Roşu”, într-un dosar penal în care se fac cercetări pentru punere in circulaţie de mărfuri contrafăcute. 

"Totalul bunurilor ridicate ca urmare a activităţilor efectuate în datele de 28 ianuarie 2022 şi, respectiv, 31 ianuarie 2022 a fost de peste 120.000 de articole, susceptibile a fi contrafăcute (îmbrăcăminte, încălţăminte, parfumuri, ceasuri, articole de marochinărie)", a arătat sursa citată. 

Cercetările sunt continuate, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punerea în circulaţie de obiecte contrafăcute şi în vederea stabilirii întregii situaţii de fapt.

Întreaga activitate a beneficiat de suportul Direcţiei Regionale Vamale Bucureşti şi Jandarmeriei Bucureşti.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite