Vitezomanii, prinşi în capcana radarelor de pe Autostrada Soarelui. Peste 30 de şoferi, sancţionaţi sâmbătă pentru depăşirea vitezei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 30 de şoferi au fost sancţionaţi contravenţional pentru depăşirea vitezei legale, în urma controalelor făcute sâmbătă dimineaţă, în intervalul 9.00 - 12.00, pe Autostrada Bucureşti - Constanţa (A2).

Poliţiştii rutieri au aplicat, în total, 40 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 33 pentru depăşirea vitezei legale, şase pentru alte abateri, iar una pentru defecţiuni tehnice ale autovehiculelor.

Valoarea totală a sancţiunilor aplicate a fost de 17.200 de lei.

La controalele pe autostrada Bucureşti - Constanţa au participat poliţişti din cadrul Direcţiei Rutiere a IGPR, împreună cu cei de la Biroul de Poliţie A2.

Lucian Duţă, luat în vizor de poliţişti pentru viteză

Printre ghinioniştii care au fost opriţi sâmbătă dimineaţa de poliţişti pe A2 s-a numărat şi Lucian Duţă, fostul şef al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate (CNAS), sancţionat pentru depăşirea vitezei.

Duţă a fost amendat cu 960 de lei,  după ce a fost prins conducând cu 167 de kilometri pe oră pe autostrada Bucureşti-Constanţa. În plus, poliţiştii de la Rutieră au constatat că acesta nu avea la el toate actele.

EvenimentePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite