VIDEO Urmărit internaţional, prins după aproape şase ani în Giurgiu. Bărbatul era căutat pentru că ar fi torturat trei ciobani, dintre care unul a murit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul este acuzat că împreună cu tatăl său ar fi sechestrat şi bătut trei ciobani FOTO Arhivă Adevărul
Bărbatul este acuzat că împreună cu tatăl său ar fi sechestrat şi bătut trei ciobani FOTO Arhivă Adevărul

Marian Dumitru, dat în urmărire după ce în 2010, împreună cu tatăl său, au sechestrat şi bătut trei ciobani, dintre care unul a murit, a fost prins joi de poliţişti. El a fost dus la audieri la Poliţia Capitalei, urmând să fie dus în faţa Tribunalului Bucureşti pentru confirmarea mandatului de arestare preventivă.

„În cursul zilei de 5 mai, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au pus în aplicare un mandat de arestare preventivă emis de Tribunalul Bucureşti în anul 2010, pe numele unui bărbat în vârstă de 30 de ani”, se arată într-un comunicat emis de Poliţia Capitalei.

Marian Dumitru era dat în urmărire după ce pe 26 iunie 2010 împreună cu tatăl său ar fi bătut crunt trei bărbaţi într-o hală din comuna Dragomireşti, judeţul Ilfov, ulterior una dintre victime decedând.

Totul a început în vara anului 2010, Radu Dumitru şi fiul său Marian, proprietarii unei turme de 1.100 de oi, au aflat că le lipsesc 51 de anumale în momentul în care veterinarul lor a rămas cu tot atâtea vaccinuri în plus. Cei doi au început să facă singuri cercetări, ajungând la concluzia că trei ciobani ar fi fost responsabili de acest lucru.

În încercarea de a le da „o lecţie”, cei doi s-au dus la stână şi i-au luat la întrebări pe ciobani. Ulterior Radu şi Marian Dumitru i-au dus pe cei trei cu maşina la o hală din incinta unei fabrici de carne deţinută de familie, din Dragomireşti-Vale, unde i-au bătut.

Cei doi bărbaţi ar fi folosit lanţuri şi bâte de baseball pentru a-i tortura pe hoţi. După aproape două ore ciobanii şi-au recunoscut fapta şi agresorii s-au potolit. Însă unul dintre ciobani, în vârstă de 61 de ani, a murit.

Radu Dumitru, tatăl lui Marian Dumitru, a fost cel care a chemat la acea vreme Poliţia ş Salvarea. De altfel, el a fost atunci arestat preventiv, însă fiul său a fugit. Astăzi el a fost găsit la o fermă din comuna Floreşti, judeţul Giurgiu. Bărbatul a fost dus la audieri, după care a fost prezentat magistraţilor Tribunalului Bucureşti cu propunerea de arestare preventivă.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite