VIDEO Un român a ajuns vedetă în Italia după ce a convins un tânăr să nu se sinucidă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gabriel Bocra Ionuţ, românul care a salvat un tânăr italian de la moarte FOTO milano.corriere.it
Gabriel Bocra Ionuţ, românul care a salvat un tânăr italian de la moarte FOTO milano.corriere.it

Gabriel Bocra Ionuţ, un român în vârstă de 31 de ani, şofer de camion în Italia, a salvat un tânăr de 19 ani care intenţiona să se sinucidă, scrie milano.corriere.it, salutându-i gestul.

„A salvat un băiat disperat, a evitat o tragedie şi apoi pur şi simplu a plecat pentru ultimii zece kilometri ai călătoriei sale“, scrie publicaţia italiană, care l-a identificat pe camerele de supravegherere de pe autostradă şi l-a contactat pentru a-l intervieva.

Potrivit milano.corriere.it , Gabriel Bocra Ionuţ a oprit autovehiculul sub pod, a mers la tânăr, a vorbit puţin cu el, apoi l-a îmbrăţişat ca pe fiul său şi i-a spus că toate problemele au soluţii.

„Când vezi lucruri de la distanţă, poţi să crezi că cei care fac anumite acţiuni sunt eroi, că este nevoie de un mare curaj. Dar, când ţi se întâmplă asemenea lucruri, te gândeşti doar la cum poţi să ajuţi“, a declarat românul pentru publicaţia italiană.

Salvatorul, Gabriel Ionuţ Bocra, este din Oradea şi lucrează ca şofer în Italia, locuind în zona Salerno, de circa 8 ani. Presa din Italia îi spune "eroul în pantaloni scurţi", datorită articolului vestimentar purtat de român în ziua respectivă.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite