VIDEO Ucigaşul prostituatei de lux, găsită moartă într-un apartament din Rahova şi-a recunoscut fapta

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Analiza medico-legală a relevat faptul că femeia a fost omorâtă Foto Adevărul
Analiza medico-legală a relevat faptul că femeia a fost omorâtă Foto Adevărul

Principalul suspect în cazul uciderii unei prostituate de lux din Bucureşti, aflat în arest din noiembrie 2012, a fost dus, miercuri, de anchetatori la locul crimei, pentru reconstituirea omorului. Vasile Popescu (38 de ani) şi-a recunoscut fapta marţi, la două luni de la comiterea omorului.

O femeie a fost ucisă cu cruzime, într-un apartament din cartierul Rahova, din Sectorul 5 al Capitalei, pe 13 noiembrie 2012, aceasta fiind găsită în cadă, într-o baltă de sânge, cu venele tăiate, potrivit unor surse judiciare, care spun că tânăra ar fi fost prostituată de lux.

Sursele citate au spus că femeia, în vârstă de 32 de ani, a fost găsită moartă marţi seara, 13 noiembrie 2012,  de către proprietara locuinţei, care devenise îngrijorată din cauza faptului că aceasta nu îi mai răspundea la telefon de duminică. Proprietara le-a spus poliţiştilor că a găsit uşa apartamentului încuiată.

Pentru că femeia avea venele tăiate, anchetatorii au presupus iniţial că s-a sinucis, mai ales că aceasta a fost găsită încuiată în casă.

În urma necropsiei s-a stabilit că femeia a fost victima unui omor, iar autorul, cel mai probabil o persoană din anturajul acesteia, a încercat să însceneze sinuciderea. Acesta a fost arestat pe 18 noiembrie, la patru zile de la comiterea crimei. 

Proprietara a povestit că, iniţial, şi-a închiriat casa unei tinere pe care o cunoştea sub numele de Andreea, după care aceasta ar fi plecat, iar chiria i-ar fi fost achitată, în continuare, de către femeia pe care a găsit-o moartă.

Sursele citate au precizat că femeia era prostituată de lux şi îşi racola clienţii prin intermediul unor anunţuri publicate pe internet în care oferea "servici de escortă".

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite