VIDEO Medicul Mihai Lucan s-a prezentat la Secţia 17 din Capitală pentru controlul judiciar. „România e o ţară căreia nu-i plac miturile”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Lucan s-a prezentat la Secţia 17 Poliţie din Capitală FOTO Mediafax / Marian Ilie
Mihai Lucan s-a prezentat la Secţia 17 Poliţie din Capitală FOTO Mediafax / Marian Ilie

Doctorul Mihai Lucan şi-a început ziua de vineri la poliţie, în Capitală. Cercetat sub control judiciar pentru delapidare în cazul Institutului de Urologie şi Transplant din Cluj, medicul s-a prezentat la primele ore ale dimineţii la Secţia 17 Poliţie din Capitală pentru a da cu subsemnatul. El trebuie să facă acest lucru de două ori pe săptămână. Aşa a decis instanţa care a refuzat arestarea chirurgului.

Chirurgul Mihai Lucan, aflat sub control judiciar, a ajuns la poliţie puţin după ora opt dimineaţa. Secţia unde a dat dat cu subsemnatul se află chiar lângă Facultatea de Medicină.

La ieşirea din secţia de poliţie, solicitat să comenteze faptul că persoana sa era un mit până la acest moment, fiind o somitate în domeniul urologiei, medicul a precizat că „e o ţară căreia nu îi plac miturile" şi că „adevărul e al fiecăruia".

El a refuzat să răspundă întrebărilor jurnaliştilor, pe motiv că nu are voie să vorbească.

Mihai Lucan a fost reţinut săptămâna trecută, judecătorii de la Tribunalul Bucureşti hotărând să respingă cererea de arestare preventivă a DIICOT, dispunând cercetarea sub control judiciar.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite