VIDEO Împușcături între taximetriști în Aeroportul Otopeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În timpul unei altercații între taximetriști din Aeroportul Otopeni au fost trase mai multe focuri de armă.

Un conflict a izbucnit în aeroportul Otopeni între taximetriștii cu autorizație și cei fără autorizație în jurul orei 22. Atunci jandarmii au reușit să calmeye șoferii care s-au  agresat doar verbal.

După câteva ore, taximetriştii fără autorizaţie au venit cu întăriri şi au declanşat un nou scandal. Din primele informații reiese că au fost trase mai multe focuri de armă cu un pistol cu bile.

"Au fost două conflicte. În jurul orei 21, Am primit un apel pentru aplanarea unui conflictîn zona exterioară a Aeroportului. Ne-am deplasat la faţa locului cu un echipaj, am intervenit pentru aplanarea conflictului. La ora 23: 00 a izbugnit cel de-al doilea conflict", a declarat pentru Realitatea TV, Florin Hulea, purtător de cuvânt Brigada specială a Jandarmeriei.

Jandarmeria și o ambulanță au sosit la fața locului, un apel la 112 fiind înregistrat în această seară. Bărbatul pentru care s-au solicitat servicii medicale a suferit o contuzie și a refuzat transportul la spital.

CITEŞTE ŞI

Povestea marinarilor care au salvat nava Perseus înfruntând gloanţele gărzii de coastă egiptene

"Echipajul nostru SMURD de prim ajutor a fost solicitat la ora 22.09 să intervină pentru acordarea de prim ajutor unei persoane de sex masculin, în vârstă de aproximativ 40 de ani, în faţa Aeroportului Otopeni. Persoana suferise o contuzie la unul dintre braţe, însă a refuzat asistenţa şi transportul la spital. Era vorba de un şofer de taxi", a declarat Simion Petruş, purtător de cuvânt ISU Ilfov.

Martorii au mai spus că au fost vandalizate mai multe tonete din faţa aeroportului Otopeni.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite