VIDEO Adrenalină la maximum. Spotul video în care Huidu îl provoacă pe Dezbrăcatu să fie neatent la volan

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Realizatorul tv Şerban Huidu a provocat duminică un accident din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de trafic în urma căruia trei persoane au decedat. Cazierul rutier al lui Şerban Huidu cuprinde 11 sancţiuni, iar ultima fiind pentru depăşirea vitezei legale, în august.

În urmă cu doi ani, Şerban Huidu a fost, împreună cu mai mulţi colegi de la "Cronica cârcotaşilor", protagonistul unor spoturi publicitare la reţeaua de televiziune, internet şi telefon Digi.

Click pe imagini pentru fotogalerie

image
image
image

Citiţi şi:

EDITORIAL: Viaţa e un mare cârcotaş, de Grigore Cartianu

Ca o ironie a sorţii, într-unul dintre clipuri, Şerban Huidu îl şicanează pe colegul său Dezbrăcatu, în timp ce acesta conduce un camion. Sâcâit şi enervat, Dezbrăcatu este cât pe ce să provoace accidente.

Vezi spotul video!

Vezi în al doilea video ce spunea Şerban în timpul filmărilor!

VIDEO/FOTOGALERIE Accident tragic provocat de „cârcotaşul“ Şerban Huidu. A înviat din morţi şi a ucis trei oameni

Şerban Huidu (35 de ani) a produs duminică un accident, la ieşirea din localitatea braşoveană Timişul de Sus din cauză că nu a adaptat viteza la condiţiile de drum. Vedeta de televiziune se afla la volanul unui SUV marca Mercedes împreună cu soţia Cristina, cei doi copii minori şi bona lor. El venea de la Bucureşti şi se îndrepta spre Braşov. Într-o curbă la dreapta a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens, unde a izbit în plin un autoturism Dacia Logan, care mergea spre Bucureşti. În urma accidentului trei oameni, toţi pasageri ai Daciei Logan, au murit. Vezi aici detalii!

Citiţi şi:

Procurorii au anunţat noutăţi în cazul Huidu: „Este cercetat pentru ucidere din culpă“

Poliţia Română despre accidentul cu trei morţi provocat de Huidu: Prima variantă este că maşina ar fi derapat din cauza vitezei

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite