VIDEO Accident pe Calea Floreasca, din Capitală. 7 maşini implicate, printre care şi o ambulanţă. Trei persoane, rănite

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai multe persoane au fost rănite în această dimineaţă în centrul Capitalei după ce un taxi nu a acordat prioritate unei ambulanţe. Cinci maşini au fost implicate în accident, iar trei persoane au fost rănite: asistenţa şi şoferul de pe ambulanţă, precum şi un şofer de taxi. Potrivit primelor cercetări, ambulanţa care transporta un pacient a acroşat taxiul care nu i-a acordat prioritate, după care a lovit alte cinci autoturisme.

UPDATE 12.07. Potrivit dr. Alice Grasu, şeful Serviciului de Ambulanţă Bucureşti, a declarat că starea răniţilor este bună. 

„Şoferul ambulanţei are doar o durere toracică provocată de centura de siguranţă, nefiind necesară spitalizarea. El dă acum declaraţii la Poliţie. Asistenta medicală are un traumatism la antebraţul stâng, fiind internată la Spitalul Floreasca, iar şoferul unuia din cele două taxiuri implicate în accident se află şi el în spital fiind rănit la picioare. Dar este conştient şi echilibrat henodinamic“. Cât priveşte pacientul din ambulanţă, dr. Grasu a spus că este vorba despre o persoană instituţionalizată, cu Alzheimer şi cu o plagă la unul dintre picioare. Aceasta s-ar fi aflat în ambulanţă pentru că trebuia să ajungă la Spitalul Floreasca pentru tratament, cum dealtfel a şi ajuns, fără a avea de suferit de pe urma accidentului.

O ambulanţă şi alte şase maşini au fost implicate într-un accident pe Calea Floreasca, potrivit Digi 24.

Din primele informaţii, potrivit sursei citate, un taxi a efectuat un viraj la stânga şi nu a acordat prioritate ambulanţei care avea semnalele acustice pornite. Astfel Salvarea a acroşat taxiul după care a intrat în alte cinci autoturisme.

Pacientul şi şoferul de pe ambulanţă au fost răniţi şi transportaţi cu o altă Salvare la spitalul Floreasca

Traficul în zonă nu a fost blocat, dar se circulă cu dificultate, din cauză că la faţa locului poliţiştii de la rutieră fac cercetările.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite