Unchiul Alexandrei: „Se pare că locaţia a fost dată la ora 19:00. Dacă e adevărat, ăştia sunt criminali”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
alexandru cumpanasu

Unchiul Alexandrei, Alexandru Cumpănaşu, care este preşedinte al Coaliţiei Naţionale pentru Modernizarea României, a declarat sâmbătă că are informaţii potrivit cărora Departamentul de Operaţiuni Speciale a comunicat poliţiei locale locaţia Alexandrei încă de joi de la ora 19.00.

„Departamentul de Operaţiuni Speciale a comunicat Poliţiei şi Parchetului local ultima locaţie în care se afla Alexandra la ora 19.00. Dacă acest lucru e adevărat, oamenii ăştia sunt nişte criminali. E greu de imaginat cu putem să îi calificăm. Nemernicii nu au făcut nimic. Dacă Departamentul de Operaţiuni Speciale va confirma, toţi de acolo vor intra în puşcărie”, a spus Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei, pentru România TV, conform digi24.ro

„Dar de la 11.00, când a sunat Alexandra până la 18.00 ce au făcut?”, se întreabă acesta, potrivit Mediafax.

Principalul suspect de la Caracal, Gheorghe Dincă, a fost reţinut pentru 24 de ore pentru comiterea infracţiunilor de trafic de minori şi viol, urmând să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă, transmite DIICOT.

Potrivit unor surse judiciare, suspectul nu şi-a recunoscut faptele la audierile de la DIICOT.

Alexandra Măceşanu, în vârstă de 15 ani, a fost dată dispărută miercuri, iar, joi, fata a sunat la ora 11.00 de trei ori la Serviciul de Urgenţă 112, anunţând că este sechestrată.

Cu toate datele furnizate, Serviciul de Telecomunicaţii Speciale nu a reuşit o locaţie exactă, ci o arie de căutare, poliţiştii având nevoie de 19 ore pentru a intra în imobilul principalului suspect.

Cu patru luni mai devreme, o altă tânără a fost dată dispărută, Mihaela Luiza Melencu de 18 ani, bunicul ei fiind anunţat printr-un telefon că va pleca în Elveţia şi că nu vrea să se mai întoarcă.

Un telefon asemănător a primit şi mama Alexandrei, a doua zi după dispariţia fetei sale, un bărbat spunându-i că va pleca cu ea în Belgia şi că este iubitul tinerei.

Gheorghe Dincă, zis Popicu, a fost reţinut sâmbătă pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru 30 zile. Dincă este acuzat de viol, sechestrare şi trafic de persoane.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite