Un trafic în siguranţă! Acţiuni „în oglindă“ ale poliţiştilor români cu cei bulgari şi maghiari

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Acţiuni comune ale poliţiştior români, bulgari şi maghiari     FOTO Adevărul
Acţiuni comune ale poliţiştior români, bulgari şi maghiari     FOTO Adevărul

Poliţiştii români şi cei bulgari au organizat în aceste zile acţiuni comune în zona frontierei de Sud. Decizia a fost luată urmare a numărului mare de cetăţeni români care şi-au petrecut sărbătorile în staţiunile de pe litoralul bulgăresc, pentru o deplasare în siguranţă a acestora la întoarcerea în ţară.

De asemenea, având în vedere deplasarea în străinătate a cetăţenilor români rezidenţi în alte state, care şi-au petrecut Sărbătorile de Paşti în ţară, acţiuni similare se vor desfăşura şi în zona frontierei de Vest.

Astfel, poliţişti din cadrul Inspectoratelor Judeţene de Poliţie Giurgiu, Călăraşi şi Constanţa vor acţiona în „oglindă“ cu poliţiştii bulgari, în cadrul „Blocadei Sud“.

Poliţişti din cadrul Inspectoratelor Judeţene de Poliţie Satu-Mare, Bihor, Arad, Timiş, Caraş Severin, Hunedoara, Cluj, Sălaj şi Maramureş acţionează în „oglindă” cu poliţiştii maghiari, în cadrul „Blocadei Vest“.

„Peste 11.000 de poliţişti se vor afla astăzi în stradă, la întoarcerea din minivacanţă, pentru asigurarea unui climat de ordine şi linişte publică. A fost suplimentat numărul poliţiştilor rutieri, a celor de la ordine publică şi a celor de la transporturi, pentru o întoarcere în siguranţă“, susţin oficiali de la Rutieră.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite