Un tânăr de 21 de ani Capitală, reţinut după ce ar fi violat şi tâlhărit o femeie de 44 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victima le-a spus anchetatorilor că bărbatul i-a dat să bea dintr-o sticlă de suc, iar din acel moment nu şi-a mai amintit nimic FOTO Arhivă Adevărul
Victima le-a spus anchetatorilor că bărbatul i-a dat să bea dintr-o sticlă de suc, iar din acel moment nu şi-a mai amintit nimic FOTO Arhivă Adevărul

Un agent de pază în vârstă de 21 de ani din Capitală, suspectat că ar fi violat şi tâlhărit o femeie în vârstă de 44 de ani, a fost reţinut luni de poliţişti. Victima le-a spus anchetatorilor că, în timp ce se afla în autobuzul 368, bărbatul i-ar fi dat să consume o băutură, iar din acel moment nu şi-a mai amintit nimic.

Potrivit unui comunicat emis de Poliţia Capitalei, în seara zilei de 6 februarie, poliţiştii Secţiei 3 au fost sesizaţi, prin intermediul 112, cu privire la faptul că în curtea unui imobil din sectorul 1 se afla o femeie care cere ajutor.

Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au găsit o femeie care prezenta urme de violenţă la nivelul feţei. Ea le-a spus acestora că, în timp ce se afla în autobuzul 368, în care s-a urcat de pe Bulevardul Magheru, a cunoscut un bărbat care i-a oferit să bea dintr-o sticlă de suc, iar după acest moment nu îşi mai amintea nimic.

„Pe parcursul cercetărilor, persoana vătămată şi-a amintit faptul că avea asupra sa un rucsac în care avea mai multe bunuri, precum şi un telefon mobil, existând, de asemenea, suspiciunea rezonabilă că aceasta a fost şi victima unei infracţiuni de viol”, conform documentului citat.

Surse din cadrul Poliţiei au declarat pentru adevarul.ro că anchetatorii au reuşit să refacă traseul femeii din momentul în care aceasta a plecat de la locul de muncă, stabilit că victima şi bărbatul au coborât din autobuz la staţia Berzei.

În cadrul audierilor, femeia a declarat că în momentul tragediei era obosită şi consumase o bere.

După ce agresorul a fost identificat şi prins, poliţiştii au fost la locuinţa acestuia unde au găsit mai multe bunuri reclamate ca sustrase de către partea vătămată.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de viol şi tâlhărie calificată, cu cel în cauză în stare de reţinere, urmând a fi dus marţi în faţa magistraţilor cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite