Un microbuz cu copii s-a răsturnat în Caraş-Severin. Maşina era condusă de un tânăr de 18 ani care avea permis de 3 luni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un microbuz în care se aflau 12 copii s-a răsturnat, joi seară, pe DN 58, în apropierea comunei Păltiniş, din Caraş-Severin, la faţa locului fiind trimise mai multe ambulanţe. Poliţia anunţă cu şoferul şi opt copii au fost  transportaţi la spital, după ce iniţial se aflase că doar trei copii au fost răniţi.

Potrivit surselor citate, accidentul s-a petrecut în jurul orei 20.40, când microbuzul ar fi derapat şi a intrat într-un şanţ. Acesta era condus de un tânăr de 18 ani care avea permis din februarie.

"În urma unui apel la serviciul de urgenţă 112 la locul accidentului fiind trimisă o ambulanţă care cu ajutorul mai multor conducători auto au dus opt copii la spital. Copiii au vârste cuprinse între 5 şi 14 ani, şi se deplasau pe traseul Păltiniş - Valea Denii (pe o distanţă de 10 km). Traficul a fost blocat pe ambele sensuri aproximativ 30 de minute", se arată într-un comunicat al Poliţiei. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite