Un inginer român a murit la bordul unei nave în apele malaeziene

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO theborneopost.com
FOTO theborneopost.com

Un inginer român a murit la bordul unei nave comerciale din Singapore, care se afla în drum spre China, în apele statului malaezian Sabah (est), relatează Yahoo News.

Mevlit Stelian, în vârstă de 36 de ani, a murit miercuri dimineaţa, către ora locală 9.30 (4.30, ora României) în sala motoarelor. O cerere a fost transmisă Agenţiei Maritime malaeziene, printr-un centru de la Kuala Lumpur, ca trupul să-i fie transportat pe cale aeriană la un spital.

„Agentul navei a contactat iniţial Lauban, însă spitalul de acolo nu dispune“ de echipament adecvat, a declarat adjunctul şeful poliţiei districtuale, Chandra, citat într-un comunicat.

Cauza morţii nu a fost determinată, joi urmând să fie efectuată o autopsie, dar site-ul borneopost.com precizează că românul ar fi căzut şi a murit în urma unei lovituri la cap.

Nava se afla la 277 de kilometri în largul Lauban.

Stelian ”a fost adus apoi aici cu un elicopter al Forţelor aeriene, pentru a primi tratament la Spitalul Regina Elizabeth”, adaugă el.

La sosirea în terminalul 2 al Aeroportului Internaţional Kota Kinabalu, la ora locală 15.00 (10.00, ora României), personalul medical care-l aştepta a anunţat poliţia că tânărul a murit.

Poliţia nu a fost în măsură să ia declaraţii de la cei 15 membri ai echipajului, deoarece nava şi-a continuat drumul către Shekou, în China.

Stelian, căsătorit, era al treilea inginer al navei Berge Bulk Maritime Pte Ltd din Singapore.

El a început să lucreze pentru companie în urmă cu o săptămână.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite