Un bărbat dat în urmărire internaţională a fost depistat de poliţiştii români

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un tânăr român suspect de înşelăciuni, prins de poliţiştii români FOTO Shutterstock
Un tânăr român suspect de înşelăciuni, prins de poliţiştii români FOTO Shutterstock

Un bărbat de 30 de ani, dat în urmărire internaţională, a fost depistat de poliţiştii români. Tânărul este suspectat a fi lider al unei grupări infracţionale specializate în înşelăciuni, care ar fi acţionat în mai multe state din Europa.

Bărbatul de 30 de ani a fost găsit pe 12 iunie, pe raza municipiului Bucureşti. Pe numele tânărului, originar din Drăgăneşti, judeţul Vâlcea, a fost emis mandatul european de arestare de către autorităţile judiciare din Polonia, informează Poliţia Română. 

Concret, bărbatul mai este acuzat şi de fals în înscrisuri, mărturie mincinoasă în activitatea de afaceri şi tentativă la aceste infracţiuni. 

Potrivit unui comunicat de presă, bărbatul ar fi fost lider al unui grup infracţional format din cetăţeni români care ar fi acţionat pe teritoriul mai multor state europene, printre care Polonia, Slovacia, Marea Britanie şi Bulgaria. 

„Membrii grupării ar fi comis mai multe infracţiuni de fals şi uz de fals cu documente de identitate, infracţiuni de înşelăciune prin care ar fi cauzat un prejudiciu de 750.000 de euro, precum şi tentativă la infracţiunea de înşelăciune. De asemenea, aceştia ar fi comis mai multe tentative la infracţiunea de înşelăciune, în valoare totală de peste 6 milioane de euro”, subliniază Poliţia Română. Suspectul se află acum în arestul Poliţiei Capitalei. 

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite