Ucigaşul Rîmaru: Am avut relaţii intime doar cu forţa!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La 3 septembrie se împlinesc 40 de ani de la pronunţarea deciziei de condamnare la moarte a celui mai sadic criminal român, Ion Rîmaru.

Student la Medicină Veterinară, Rîmaru a săvârşit nu mai puţin de două violuri, o tentativă de viol, patru crime şi şase tentative de omor. Scopul său era să-şi satisfacă fanteziile sexuale, însă după cum singur a declarat, nu a avut nicio relaţie intimă fără a apela la forţă. Temutul criminal s-a plâns intanţei, la recurs, că femeile nu-l plăceau şi, din dorinţa arzătoare de a întreţine relaţii intime, îi încolţea în cap ideea de a le ucide pe cele care-i refuzau avansurile. Tânărul student la Medicină Veterinară a pus pe jar autorităţile în anii 1970 şi 1971, când crimele şi tentativele de crimă se înmulţiseră înfricoşător, însă autorul oribilelor fapte era de negăsit.


Ziarul „Adevărul" va publica în ediţia de mâine detalii incredibile din declaraţiile făcute de Ion Rîmaru în încercarea de a convinge instanţa de recurs să înlocuiască pedeapsa condamnării la moarte cu cea a detenţiei de 25 de ani.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite