Trei suporteri nu mai au voie pe stadion după meciul Steaua - Dinamo. Jandarmii au dat amenzi de 2.000 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei suporteri nu mai au voie să intre pe stadioane, ca urmare a incidentelor care au avut loc în timpul derbiului Steaua - Dinamo. De asemenea, jandarmii bucureşteni au dat amenzi în valoare totală de 2.000 de lei.

După analizarea imaginilor surprinse de camerele video de supraveghere ale stadionului, jandarmii bucureşteni au identificat mai mulţi suporteri care au săvârşit fapte de natură infracţională şi contravenţională şi au fost luate mai multe măsuri, potrivit unui comunicat emis de Jandarmeria Capitalei.

Mia exact, au fost întocmite acte de sesizare pentru nouă persoane, din care opt sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere şi folosire de materiale pirotehnice fără drept şi una sub aspectul săvârşirii infracţiunii de pătrundere în stadion a unei persoane cu interdicţie.

De asemenea, au fost date patru amenzi, în cuantum total de 2.000 de lei, din care două amenzi în cuantum de 250 de lei fiecare şi interzicerea accesului pe arenele sportive timp de 6 luni pentru pătrunderea în arena sportivă în stare de beţie; o amendă de 500 de lei şi interzicerea accesului în arenele sportive de fotbal pe timp de 1 an pentru provocarea şi participarea la scandal în arena sportivă şi o amendă de 1.000 de lei şi un bilet de acces ridicat în vederea returnării către organizator pentru vânzarea la suprapreţ de bilete de acces.

Aproape 28.000 de spectatori la derbiul Steaua - Dinamo

La meciul de fotbal dintre Steaua Bucureşti şi Dinamo, care a avut loc duminică, pe Arena Naţională, au asistat aproximativ 28.000 de spectatori, dintre care 8.000 de fani dinamovişti.

În minutul 51, executarea unei lovituri libere a echipei Dinamo a fost întârziată cu două minute, după ce o petardă a galeriei dinamoviste a fost aruncată la aproximativ un metru de centralul Ovidiu Haţegan şi de jucătorii stelişti Adrian Popa şi Sulley Muniru. 

La câteva minute după acest incident, din sectorul rezervat suporterilor stelişti a fost aruncată o petardă la aproximativ doi metri de portarul dinamovist Vitautas Cerniauskas. În urma acestor incidente, organizatorii i-au avertizat la staţia de amplificare pe spectatorii prezenţi să nu mai arunce materiale pirotehnice în teren, deoarece există riscul întreruperii partidei.

Potrivit jandarmilor, din sectorul rezervat galeriei dinamoviste a fost aruncat un scaun, iar suporterii au aprins mai multe făclii care au produs un mic incendiu la peluză.

Echipa Steaua Bucureşti a terminat la egalitate, duminică, pe teren propriu, scor 0-0, cu formaţia Dinamo Bucureşti, în derbiul etapei a V-a a Ligii I disputat pe Arena Naţională.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite