Trei persoane puse la pământ şi amendate de poliţişti, pentru că nu purtau mască şi consumau alcool VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Captură Facebook
Captură Facebook

Incidentul a avut loc la Gara de Nord, oamenii devenind agresivi după ce li s-a atras atenţia că nu pot consuma alcool pe stradă şi trebuie să poarte mască.

Cei trei indivizi (doi bărbaţi şi o femeie) ar fi devenit agresivi atunci când au văzut poliţiştii, conform Poliţiei Capitalei, astfel că au fost imobilizaţi rapid. În videoclip se observă cum cele trei persoane reţinute ţipă, câţiva pietoni încercând să îi convingă pe poliţişti să nu le bruscheze.

„Poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 3 Poliţie au observat în zona „coloane” Gară de Nord, 3 persoane, doi bărbaţi şi o femeie, care consumau băuturi alcoolice şi implicit nu purtau masca de protecţie. Au fost interpelaţi de către poliţişti, dar pe parcursul discuţiilor cele trei persoane au început sa vocifereze, devenind agresive verbal şi fizic” se arată într-un comunicat al Poliţiei Capitalei remis Ziarului Libertatea.

Întregul moment s-a finalizat se pare la secţia de poliţie, acolo unde cei trei au primit amenzi de 4600 de lei pentru consumul de alcool în spaţiul public şi pentru lipsa măştilor de protecţie obligatorii.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite