Traficul de podul Giurgiu-Ruse, îngreunat şi mai mult de controalele amănunţite ale tuturor maşinilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Podul Giurgiu - Ruse este în reparaţii şi se circulă pe o singură bandă FOTO Arhivă Adevărul
Podul Giurgiu - Ruse este în reparaţii şi se circulă pe o singură bandă FOTO Arhivă Adevărul

Poliţiştii de frontieră din Bulgaria fac, începând de sâmbătă, controale amănunţite la toate categoriile de vehicule, astfel că acest lucru va duce la creşterea timpului de aşteptare la frontieră. Reamintim că un în prezent sunt lucrări de reabilitare la podul peste Dunăre de la Giurgiu, din acest motiv circulându-se deja cu dificultate în zonă.

Potrivit unui comunicat de presă emis duminică de Compania Naţională de Drumuri şi Autostrăzi din România (CNADNR), „în această perioadă, la trecerile de frontieră spre Bulgaria, poliţia de frontieră bulgară, efectuează, de ieri, 08.08 2015, controale amănunţite  la toate categoriile de autovehicule, care coroborate cu lucrările de reabilitare la podul peste Dunăre de la Giurgiu generează mărirea timpilor de aşteptare la frontieră”. 

Reamintim că la punctul de frontieră Giurgiu se fac lucrări pentru înlocuirea integrală a sistemului rutier (plăci betonate şi straturi asfaltice), astfel că în zonă se circulă deja cu dificultate. Mai exact, odată cu demararea lucrărilor de reabilitare se circulă pe o singură bandă.

Pentru evitarea blocajelor în trafic, şoferii sunt sfătuiţi ca, pentru trecerea în Bulgaria, să folosească şi punctele alternative de trecere a frontierei, după cum urmează: 

  • Calafat (rutier)
  • Bechet (trecere cu bacul)
  • Zimnicea (trecere cu bacul)
  • Călăraşi (trecere cu bacul)
  • Negru Vodă (rutier)
  • Vama Veche (rutier)

Şoferii sunt rugaţi să respecte restricţia de circulaţie instituită şi semnalizarea rutieră temporară.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din Romania S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 sau pot accesa pagina de internet: www.cnadnr.ro/Situatia Drumurilor Nationale.   

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite