Traficant de droguri, urmărit internaţional, prins de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Traficant de droguri de mare risc, urmărit internaţional, prins de poliţişti
Traficant de droguri de mare risc, urmărit internaţional, prins de poliţişti

Un bărbat urmărit internaţional de autorităţile judiciare din Italia pentru trafic de droguri de mare risc, a fost depistat de poliţiştii timişeni şi de cei de la Direcţia Operaţiuni Speciale. Activitatea a fost coordonată de Direcţia de Investigaţii Criminale şi a beneficiat de sprijinul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională al Poliţiei Române.

Potrivit unui comunicat de presă al IGPR, luni, poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Timiş şi poliţiştii de la Direcţia Operaţiuni Speciale a Poliţiei Române au depistat, pe DN 691, un bărbat de 52 de ani, care era urmărit internaţional, scrie Agerpres.

„Pe numele celui în cauză, autorităţile judiciare din Italia au emis, în anul 2014, un mandat european de arestare, pentru comiterea infracţiunii de trafic de droguri de mare risc. În fapt, în luna martie 1996, bărbatul ar fi comercializat 1.500 de grame de cocaină. Acesta a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Curţii de Apel Timişoara cu propunere de arestare preventivă, în vederea demarării procedurilor de predare către autorităţile din Italia", se arată în comunicatul de presă.

Pentru depistarea urmăritului, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională — Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite