Staţii de încărcare în valoare de peste 200.000 de lei, indisponibilizate de poliţişti. Aparatele, fără documente de provenienţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Valoarea aparatelor este de peste 200.000 de lei Imagine: IGPR
Valoarea aparatelor este de peste 200.000 de lei Imagine: IGPR

Un număr de 336 de staţii de încărcare, în valoare de peste 200.000 de lei, despre care există suspiciunea că ar fi contrafăcute, au fost indisponibilizate de poliţiştii din Olt, potrivit unui comunicat al Poliţiei Române.

„Poliţiştii au depistat un bărbat, de 41 de ani, din municipiul Constanta, care transporta, cu un autoturism, 336 de staţii de încărcat, fără a prezente documente de provenienţă a acestora. În urma primelor verificări, au existat suspiciuni cu privire la autenticitatea mărcii acestor staţii de încărcare, motiv pentru care poliţiştii au indisponibilizat marfa, în vederea continuării cercetărilor”, se arată în comunicatul IGPR.

Valoare celor 336 de staţii de încărcat este de aproximativ 212.000 de lei, urmând să fie stabilit şi prejudiciul cauzat titularilor mărcii respective.

„Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor prevăzute şi pedepsite de  Legea 84/1998 privind mărcile şi indicaţiile geografice, întrucât persoana ar fi pus în circulaţie un produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare, creând un prejudiciu titularului mărcii înregistrate”, mai arată IGPR.

La acţiune au participat poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice şi cei ai Serviciului Rutier Olt.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite