„Spartacus Idolu Fetelor“ a fost trimis în judecată, după scandalul din Rahova. Şapte alţi „petrecăreţi“ îl vor însoţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
„Spartacus”- în timpul scandalului şi după intervenţia mascaţilor Imagine: Adevărul
„Spartacus”- în timpul scandalului şi după intervenţia mascaţilor Imagine: Adevărul

Bărbatul care a provocat scandal în cartierul Rahova în ziua de Paşti, Vasile Badea, autointitulat pe Facebook „Spartacus Idolu Fetelor”, a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 pentru săvârşirea infracţiunilor de ultraj, tulburarea liniştii şi ordinii publice, distrugere.

„Spartacus” este acuzat că i-a ameninţat cu moartea pe poliţiştii şi jandarmii veniţi să aplaneze conflictul din Rahova, urmând a fi judecat şi pentru avarierea unor maşini ale Poliţiei. De asemenea, bărbatul este acuzat şi de lovirea unui agent de la Secţia 19 Poliţie.

În acelaşi dosar, au fost trimişi în judecată alte şapte persoane care au luat parte la conflictul din Rahova: Oradea Badea, zisă „Somerta”, Gigi Constantin, zis „Bertolon”, Antonio Dincă, zis „Samir”, Nicuşor Lider, zis „Crecea”, Gloria Ion, zisă „Târţa”, Veronica Călin, zisă „Graţiela”, Ştefan Stângaciu.

Mai multe persoane au organizat în ziua de Paşti o petrecere pe o stradă din cartierul Rahova, după care pe seară s-au luat la bătaie, pe fondul consumului de alcool.

Printre participanţi s-a aflat şi „Spartacus Idolu Fetelor”, care a ameninţat în timpul petrecerii din stradă că va declanşa o revoluţie în cartierul Rahova în plină stare de urgenţă.

„Să-nnebunesc dacă nu vine Jandarmeria, îi răsturnăm! M-am jurat pe copiii mei! Eu cu fraţii mei şi cu nepoţii mei! Cum vine prima maşină, cum îi răsturnăm! Aşteptăm Poliţia! Revoluţie! Revoluţie!”, spune „Spartacus” într-o înregistrare video.

Liniştiţi cu ajutorul trupelor speciale

Pentru aplanarea conflictului au intervenit echipaje de poliţişti, jandarmi şi luptători de la Serviciul Acţiuni Speciale (SAS), care au folosit armamentul din dotare pentru a-i linişti pe „petrecăreţi”, după ce aceştia au devenit violenţi.

„Spartacus” a fost arestat preventiv pe 21 aprilie, iar la scurt timp Sindicatul Europol a postat un mesaj ironic: " 'Spartacus Idolu Fetelor' a fost arestat preventiv pentru 30 de zile împreună cu încă 4 petrecăreţi. P.S. Când ceri să vină poliţia şi Dumnezeu îţi îndeplineşte dorinţele. Asta da minune de Paşti, 30 de zile în arestul poliţiei". 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite