Şoferul irakian care a omorât luni o tânără pe trecerea de pietoni, arestat pentru 29 de zile. Fata era din Harghita şi venise la Bucureşti pentru un master

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şoferul irakian care a accidentat mortal luni seara, în Cartierul Militari, o tânără care traversa regulamentar pe o stradă din Capitală a fost arestat preventiv pentru 29 de zile. Bărbatul a fugit de la locul accidentului, fiind prins de poliţişti în casa unor prieteni unde schimbase şi numerele de la maşină. Tânăra era din judeţul Harghia şi venise la Bucureşti pentru un master.

Şoferul ucigaş, Abdulateef MohammedHazim Abdulateef este cetăţean irakian, are 22 de ani şi este rezident în Bucureşti. 

Luni, în jurul orei 22.00 acesta ar fi condus cu viteză peste limita legală admisă în localitate, iar pe Bulevardul Iuliu Maniu, în  intersecţia  cu  Bulevardul  General  Vasile  Milea, ar fi trecut pe culoarea roşie a semaforului, accidentând mortal o tânără de 24 de ani care traversa pe trecerea de pietoni. Victima a murit pe loc. 

Ulterior, bărbatul a fugit de la locul accidentului şi s-a ascuns în casa unor prieteni unde a schimbat numerele la maşină, pentru că avea numere de Bulgaria. Procurorii au dispus reţinerea acestuia imediat ce a fost capturat de poliţie.

Potrivit poliţiştilor, tânăra care a decedat este din judeţul Harghita şi venise la Bucureşti pentru un master.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite