Șmecheria pe care o fac vecinii bulgari cu românii care tranzitează țara: „Lângă noi au mai fost oprite și alte mașini de România“

0
Publicat:

O turistă a povestit pe un forum de vacanță cu ce probleme s-a confruntat atunci când a traversat Bulgaria.

caseta bulgaria jpg

Femeia a povestit la 30 august pe grupul de Facebook Forum Thassos că a primit amendă de la Poliția din Bulgaria pentru că vinieta cumpărată de la autoritățile statului de la sud de Dunăre avea perioada de valabilitate greșită, potrivit Ziare.com.

„În intervalul 11-15.08.2023 am tranzitat Bulgaria către Istanbul cu ieșire din România pe la Ruse. Cumpărat vinieta pe 11.08 la Ruse din parcarea de unde cumpără toată lumea, din rond.

La un control al poliției bulgare în apropiere de Veliko Tarnovo (fiind din nou în tranzit prin Bulgaria, de dată această spre Grecia) am constatat că pe bon a fost trecut un alt interval de valabilitate, altul decât săptămâna 11-17.08.2023 (pe bon perioada de valabilitate este 21-28.08.2023 - se vede foarte vag în acest moment).

Bineînțeles că am primit amendă. Norocul nostru a fost că am putut demonstra cu bonul achitat că am cumpărat-o pe 11 august, astfel am fi luat o amendă mult mai mare.

Lângă noi au mai fost oprite și alte mașini de România cu aceeași problemă, similară. Vinieta plătită, perioada de valabilitate alta decât cea care ar fi trebuit să fie“, a povestit ea.

Vinieta poate fi cumpărată de pe site-ul oficial - bgtoll.bg.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite